perjantai 8. toukokuuta 2015

Vihreeeeetääää!

Aivan ihanaa! Huomasin yllättäen tänään, että nurmikko vihertää ihan urakalla! Wow wow! 

Ände haahuilee kevään vehreydessä. :)

Jotenkin multa on mennyt parin paperityöpäivän aikana täysin ohi puutarhan kevätkehitys. Eräät suloiset kukat olivat ihan varkain rehevöityneet ja ruvenneet kukkimaan. Aijai, miten kutkuttavaa!

Tuoksuorvokki

Kasvitieteellinen tulppaani

Kevätesikko kirkkaan keltaisena

Vaaleankeltaisia kevätesikoita on on kaksi ja purppuran värinenkin mulla on. :)

Sisällä kasvamassa olevat tomaatin, päivänkakkaran ja kesäpäivänhatun taimet ovat voimistuneet uuden kasvilampun ansiosta. Pitää nyt ihan pian istuttaa tomaatit omiin ruukkuihinsa ja muut koulia väljempiin oloihin.

Komeita taimia, eikö? :D

Tänään rupesin virittelemään ulos lisää istutuksia. Ikeasta löytämäni mukavan näköiset puulaatikot pikku jaloilla toimivat oivallisesti kasvilaatikoina. Laitoin jo viikko sitten maassa talvehtineet mansikan taimet yhteen laatikkoon.

Puulaatikon sisälle laitoin Ikean ison kassin, jonka pohjaan tein reikiä, jotta ylimääräinen vesi pääsee pois. Kassi on täydellisen kokoinen laatikkoon. Täytin bägin mullalla ja istutin taimet. Voilá!

Mansikkalaatikko sai vierelleen toisen laatikon. Siellä on kasvualustan lisäksi myös aikaisen porkkanan siemeniä. :) Laitan kylvöksen päälle vielä harson suojaksi ja pitämään lämpöä. Toivottavasti mun pikku juureksista tulee jotain. :)Porkkanalaatikon lisäksi rupesin suunnittelemaan ja valmistelemaan auringonkukkien kylvöä. Minulla on 9 eri lajiketta niitä. :D Punaisia, keltaisia, jättejä, keskikokoisia ja kääpiöitä, haaraisia ja yksivartisia. Ruukut ja purkit odottavat huomista ja toivottavasti kaunista ilmaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti