sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Teemu Nallen lastenkonsertti 17.5.2015

Lastenklinikoiden Kummit ry, jossa itse olen kummijäsen, järjesti lapsille hulvattoman tapahtuman Vantaan Energia Areenalla. Kyseessä oli toista kertaa peräkkäin rokkaava Teemu Nallen lastenkonsertti.

Minua pyydettiin keikalle juontajaksi ja se oli suuri kunnia ja kyllä me siellä pompittiin ja biletettiin! Jippii! Oli aivan mahtava keikka!

Esiintyjäkaarti oli mitä mainioin! Parhaassa seurassa tuli oltua töissä! <3

Hommahan lähti siitä, että aamulla piti laittaa tukka ja maalata naama. 
Ja testata hyviä ilmeitä. ;)

Keikkapaikan ovet aukesivat vähän ennen kahta ja ensimmäiset innokkaat ryntäsivät lavan eteen. :D

Takahuoneessa ei artistien tarvinnut istua kuivin suin - Teemu Nallen nimikkovesi piti siitä huolen.

Tsemppauskaverikuva Teemu Nallen kanssa ennen keikan alkua.

Hmm... muistankohan mä nyt varmasti kaiken, mitä pitää sanoa...

Ja sitten show alkoi! Ensimmäisenä heitin lavalle hulvattomat Mimin ja Kukun. :D Kaikki lapset olisivat halunneet kiivetä lavalle halailemaan ihanaa Kukua ja laulamaan Mimin kanssa. :)

Taikuri Luttinen kertoi minulle, että lavalle on hänen toimestaan ripoteltu taikasuolaa, joka saattaa muuttaa lavalle kipuavat tenavat sammakoiksi tai jäniksiksi. Jaoin tämän tiedon kuulijoiden kanssa ja innokas yleisö pysyi kuin pysyikin kiltisti omalla puolellaan. ;)

Suloinen Tea ja Mehudisko tanssittivat konserttikansan diskon lisäksi maapallon keskipisteeseen ja pilvien sekaan taivaalle!

Taikuri Luttisen taikasuola vaikutti varmasti siihen, että Kengurumeininki veivasi tavallista pomppivampaa rokkia. Hyvä ettei kattoon tullut reikiä, kun koko sali hyppi ylös ja alas. :D

Kummien toiminnanjohtaja Anne Knaster tuli kanssani lavalle vähän jutustelemaan konserttipäivän kulusta ja Kummien tärkeästä työstä. Ihmettelimme myös kimpassa, mitä Teemu Nalle harrastaa. Nyt kaikki tietävät, että tanssimista, jääkiekkoa, koripalloa ja golffia sekä lasten halaamista. Hihi! :)

Kotkot ja päläpälä. Hyvä duuni meikäläisellä! ;) 

Konsertin päätti jo 25 vuotta kimpassa soittanut Fröbelin palikat. Ja kaikki tiesivät heidän hauskat rallinsa - pää, olkapäät, peppu, polvet, varpaat ja sitä rataa :D 

Olipas vallan mainio ja virkistävä keikka! Kiitos kaikille, jotka olitte paikalla! Näilläkin keikkalipputuloilla hankitaan jotain tärkeätä lastensairaaloihin Suomessa. <3 Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti